Soluții CAD/CAM pentru materiale flexibile

Încă de la momentul înființării, în 1994, Polisea a avut în vedere să ofere clienților săi servicii și produse de cea mai ridicată calitate și cu performanțe de vârf atinse în domeniul respectiv. Din acest motiv, am ales să reprezentăm și să comercializăm doar produsele acelor fabricanți care au tradiție și se bucură de o bună reputație la nivel global, având la rândul lor clienți reprezentați de firme de prestigiu internațional. Ambiția noastră este să devenim specialistul numărul 1 în oferirea celor mai bune soluții pt. croirea și debitarea materialelor flexibile sau semi-dure!

Noi nu vindem produse sau servicii, noi vindem soluții care înseamnă nu doar adaptare la nevoile specifice ale clienților, ci colaborare pe termen lung, dincolo de perioada de garanție. Specializarea noastră în domeniul echipamentelor de prelucrare a materialelor flexibile în două sau mai multe axe, ne permite ca prin focalizarea exclusivă pe această categorie să devenim experți în domeniu și să reușim astfel să răspundem celor mai ridicate pretenții ale celor mai exigenți clienți.

Echipamente iSea

Într-o piață extrem de concurențială, pentru a-și păstra competitivitatea, un producător trebuie să investească în tehnologie performantă, dar în același timp trebuie să aibă resursele financiare necesare pentru a o putea face. Din acest motiv, Polisea s-a orientat în a cuprinde o gamă de produse care să acopere integral automatizarea proceselor tehnologice din sala de croit, dar și să ofere soluții adaptate bugetului de investiții al oricărui tip de client și volum de producție. Produsele nu se canibalizează reciproc, fiind complementare nu doar ca aplicații, dar și ca nivel de prețuri cu produse de marcă pe care Polisea le comercializează sau le-a comercializat în trecut. De aceea, fără să facă rabat la calitate, Polisea oferă produse proprii fabricate OEM sau realizate în colaborare cu alte firme, toate adunate sub marca proprie iSea. Pentru aceste produse se asigură aceleași servicii post vânzare profesionale și de calitate ca pentru orice alt produs pe care Polisea îl comercializează.

Sub marca proprie iSea sunt adunate echipamente destinate sălilor de croit, dar și soluții software al căror scop este creșterea productivității și reducerea costurilor de producție pentru clienți. Iar gama se extinde permanent…

Gerber Technology, a Lectra company

Gerber Technology este de peste 50 de ani unul dintre liderii mondiali în producția sistemelor avansate pentru proiectarea și croirea automată asistate de calculator (CAD/CAM) a bunurilor din materiale flexibile și care se asamblează prin coasere sau lipire. Având peste 25.000 de clienți în toată lumea, echipamentele sale sunt destinate unor domenii de activitate diverse cum sunt cel al confecțiilor textile, materialelor compozite, ambalajelor, mobilierului tapițat, textilelor tehnice sau producției de componente pentru mijloacele de transport auto, aeronautic sau naval.

Soluțiile Gerber Technology acoperă integral lanțul de producție a bunurilor din materiale flexibile, pornind de la programele software destinate proiectării și editării tiparelor sau încadrărilor, continuând cu sisteme de digitizare sau plotare, managementul ciclului de producție, șpănuire automată și terminând cu croirea/debitarea automată a materialelor flexibile într-unul sau mai multe straturi.

Eastman

În urmă cu mai bine de 125 de ani, Eastman a lansat pe piață prima mașină electrică de tăiat materiale textile care a permis industriei îmbrăcămintei să evolueze de la metodele manuale tradiționale la o tehnologie modernă și de mare productivitate. Astăzi, compania continuă să livreze soluții performante care integrează cea mai recentă tehnologie și care permit nu doar croirea manuală sau automată a materialelor textile clasice, dar și a noilor materiale avansate din gama compozitelor. Având clienți în toată lumea, echipamentele sale sunt destinate unor domenii de activitate diverse cum sunt cel al confecțiilor textile, materialelor compozite, ambalajelor, mobilierului tapițat, textilelor tehnice sau producției de componente pentru mijloacele de transport auto, aeronautic sau naval.

Ca afacere de familie aflată la a cincea generație, Eastman este devotat excelenței și calității. Produsele performante ale companiei vor putea să pătrundă mai ușor în România și țările învecinate prin intermediul Polisea, firmă care va asigura nu doar comercializarea acestora, dar tot ce înseamnă instalare, punere în funcțiune, service, suport tehnic și școlarizarea operatorilor, toate servicii de calitate certificate de experiența de aproape 25 de ani în domeniu.

Lidem

Lidem este o companie specializată în producția de mașini  de tăiat și reciclat, mai precis pentru despicarea în role mai înguste, de șpănuit/stivuit foi prin tragere din role și tăiere transversală sau longitudinală, mașini de tocat în vederea reciclării de deșeuri textile, plastic, fibră de sticlă, hârtie, burete etc.

Tipologia mașinilor produse de această firmă pe care le comercializăm și asigurăm asistență tehnică include echipamente de mărunțit și tocat, de tăiat benzi din role, șpănuit de țesături și aparate de umplut pentru perne, pilote și jucării, specializate pentru materiale textile, plastice, ne-țesute, poliester, fibră de sticlă, hârtie, spumă, latex, bureți memorie, matlasare, fibre naturale, funii etc.

GBOS Laser

GBOS Laser este un producător reprezentativ de sisteme bazate pe tehnologia laser. Modelele de sisteme laser comercializate acoperă o gamă variată de aplicații cum sunt cele de debitare, inscripționare, marcare, găurire, gravare, efect de prespălare etc. Până în prezent au fost lansate pe piață peste 150 de modele de sisteme care acoperă majoritatea aplicațiilor din domeniul prelucrării laser a materialelor ne-metalice.

În calitatea sa de integrator al soluțiilor GBOS Laser, Polisea oferă clienților consultanţă în privinţa alegerii produselor potrivite aplicației specifice clientului, asistenţă tehnică, instalare și punere în funcțiune, service şi suport pentru echipamente în perioada de garanție sau după expirarea acesteia, comercializarea echipamentelor, a pieselor de schimb sau consumabilelor aferente (generatoare laser, lentile, oglinzi etc.).

GTCO Calcomp

Polisea este distribuitor autorizat al firmei americane GTCO CalComp by Turning Technologies, dezvoltator și producător al unora dintre cele mai avansate periferice de introducere a datelor în format digital. Digitizoarele, imprimarea serigrafică sau soluțiile de măsurare ale acestei firme sunt de cea mai bună calitate și sunt proiectate pentru a crește substanțial productivitatea lucrului individual sau în echipă.

Din gama de produse ale GTCO Calcomp, prin Polisea sunt disponibile categoria digitizoarelor pentru formate mari de în varianta planșetă sau flexibile, precum și tabeletele grafice pentru desene de mici dimensiuni.

Service & cursuri

Vă stăm la dispoziţie cu o gamă diversă de contracte de service și organizare de cursuri pentru operatori, adaptate necesităţilor şi bugetului dumneavoastră. Toate acestea se pot desfășura la sediul clientului sau după caz, la sediul nostru, iar recent am început organizarea de cursuri și acordarea de asistență tehnică de la distanță, folosind mijloacele moderne puse la dispoziție de tehnologia internetului.

Echipamente de ocazie

Echipamentele de ocazie sunt o variantă mai economică de dotare a sălii de croit. Echipamentele sunt inspectate și reparate capital dacă este cazul, iar Polisea asigură instalare, punere în funcțiune și garanție restrânsă.
Detalii tehnice și comerciale se pot obține înaintându-ne o solicitare prin email sau completând chestionarul aflat în pagina Contact, atât pentru echipamente disponibile și afișate, dar și cereri speciale care pot fi eventual satisfăcute interogând rețeaua noastră de clienți și furnizori.