Încă de la momentul înființării, în 2004, GBOS Laser a pus accentul pe cercetare, dezvoltare, inovare, producția și comercializarea de echipamente laser de medie și înaltă performanță. Până în prezent au fost lansate pe piață peste 150 de modele de sisteme laser care acoperă o gamă variată de aplicații cum sunt cele de inscripționare, debitare, găurire, gravare sau alte tipuri de operații. Compania a implementat standardul industrial de management al calității ISO 9001:2008 și are în portofoliu mai multe brevete și drepturi intelectuale la nivel național și internațional pentru produsele sale hardware și software. Majoritatea produselor dețin certificare EU CE și FDA pentru piața americană.

În calitate de lider în domeniul sistemelor laser inteligente, produsele GBOS sunt folosite peste tot în lume de la firme mici, de familie, până la mari companii internaționale. Parteneriatul dintre produsele GBOS și suportul tehnic oferit local de către Polisea sunt garanția succesului clienților noștri în a se dezvolta și păstra avantajele competitive pe piață.

Polisea a devenit distribuitor autorizat al firmei GBOS Laser pentru România şi Republica Moldova în anul 2016.

În calitatea sa de integrator al soluțiilor GBOS Laser, Polisea oferă clienților consultanţă în privinţa alegerii produselor potrivite aplicației specifice clientului, asistenţă tehnică, instalare și punere în funcțiune, service şi suport pentru echipamente în perioada de garanție sau după expirarea acesteia, comercializarea echipamentelor, a pieselor de schimb sau consumabilelor aferente (generatoare laser, lentile, oglinzi etc.). Pentru buna servire a celor interesați, Polisea dispune la sediul său de un centru tehnologic, cu o suprafață de 500m2, în care sunt expuse și se pot folosi atât în scopuri demonstrative, cât și pentru testare, echipamente GBOS Laser.

Mai jos găsiți grupate pe categorii de aplicații scurte descrieri ale produselor GBOS Laser, iar selectând grupa de interes veți putea să aflaţi mai multe despre ce probleme de producție rezolvă, precum și despre beneficiile soluțiilor oferite. În cazul în care veți dori mai multe amănunte sau aveți o cerere de ofertă, ne puteți contacta direct sau puteți completa formularul de la rubrica Contact. Deoarece nu am cuprins toate produsele GBOS, în cazul în care nu veți regăsi echipamentul potrivit aplicației dumneavoastră, puteți vizita site-ul producătorului unde este descrisă gama completă de utilaje făcând click aici.

Croire cu alimentare din rolă – Seria V

Sistemele Laser din Seria V sunt destinate croirii și marcării/gravării materialelor ne-metalice dispuse în rolă. Sistemele din această categorie au în configurație sistemul automat de alimentare din rolă și sunt disponibile în varianta cu un singur cap laser sau cu cap dublu, în mai multe tipo-dimensiuni și pot fi dotate opțional cu sistem de recunoaștere/poziționare video.

Croire din foaie – Seria GH/GN

Seria GH/GN include modele cu o masă de lucru ergonomică, cu un transfer facil al datelor prin intermediul interfeței USB și proiectate folosind cele mai avansate tehnologii de control digital. Suprafața de lucru este mare atât pt. debitare cât și pt. gravare, iar sistemul de deplasare pe axe este realizat din cele mai avansate tehnologii în scopul asigurării atât a unei precizii cât și unei viteze superioare.

Debitare Etichete și Ecusoane – Seria CCD/S

Familia CCD/S include echipamente de tăiere cu laser dotate cu un sistem video de captură a imaginilor și poziționare încât să poată debita etichete sau ecusoane brodate, țesute sau imprimate, etichete din cauciuc sau serigrafiate sau din alte materiale, inclusiv piele. Avantajele oferite de debitarea laser cu aceste echipamente sunt date de finețea tăieturii, dimensiuni precise fără deformarea muchiilor și sudarea firelor încât să se evite destrămarea. Este posibilă și tăierea multi-strat în condiția alinierii perfecte pe verticală a desenelor.

Marcare/Inscripționare – Seria YLP/XXP3

Sistemele de marcare cu laser YLP-Fxx(P)-CG/RP și XXP3-xxx fac parte din categoria laserelor cu fibră optică, respectiv CO2, și sunt destinate inscripționării sau marcării pieselor din materiale diverse, inclusiv metalice, respectiv flexibile, de duritate mică. Sunt disponibile în mai multe variante constructive, de banc sau portabil pentru suprafețe plane, respectiv de banc cu dispozitiv pentru incripționarea pieselor cu suprafețe cilindrice. Pot fi dotate cu generatoare laser de puteri diferite funcție de aplicație.

Gravare și debitare – Seria T

Seria T include sistemele destinate gravării folosind o sursă de laser cu bioxid de carbon foarte performantă. Cu ajutorul modelelor din această serie puteți grava, marca, inscripționa și tăia numeroase materiale diferite. Modelele seriei T au masa de lucru deplasabilă sus-jos pe verticală încât să permită prelucrarea obiectelor cu grosimi diferite și au posibilitatea deplasării pe verticală a capului laser încât să se obțină adâncimi de gravare ajustabile.

Prespălare denim – Seria XXP5

Echipamentele din această serie sunt destinate prelucrării de tip „prespălare” a materialului denim. Este posibilă aplicarea de tratamente care să genereze un aspect diferit prin șabloane unice cu aspect natural și de o mare diversitate. Formele și poziția acestora sunt la libera alegere a operatorului de la motive florale, mustăți de pisică, caractere, benzi, camuflaj etc.