GTCO CalComp by Turning Technologies este dezvoltatorul și producătorul unora dintre cele mai avansate periferice de introducere a datelor în format digital. Digitizoarele, imprimarea serigrafică sau soluțiile de măsurare ale acestei firme sunt de cea mai bună calitate și sunt proiectate pentru a crește substanțial productivitatea lucrului individual sau în echipă.
Din gama de produse ale GTCO Calcomp, prin Polisea sunt disponibile categoria digitizoarelor pentru formate mari de în varianta planșetă sau flexibile, precum și tabeletele grafice pentru desene de mici dimensiuni.

Polisea este distribuitor autorizat al firmei americane GTCO CalComp by Turning Technologies, dezvoltator și producător al unora dintre cele mai avansate periferice de introducere a datelor în format digital.

Polisea distribuie clienților interesați toată gama de produse ale GTCO Calcomp și asigură asistenţă tehnică, instalare, punere în funcțiune şi reparații pentru acestea atât în perioada de garanție cât și de post-garanție.

Mai jos găsiți grupate principalele categorii de produse, iar selectând grupa de interes veți putea să aflaţi mai multe despre caracteristicile tehnice ale acestora. În cazul în care veți dori mai multe amănunte sau aveți o cerere de ofertă, ne puteți contacta direct sau puteți completa formularul de la rubrica Contact.

Digitizoare

Digitizoarele sunt dispozitive destinate introducerii în format digital a desenelor sau șabloanelor plane. GTCO Calcomp pune la dispoziția utilizatorilor digitizoare de format mare cu dimensiuni de până la 1.117 x 1.524 mm și precizie de 0,25 mm în diferite variante constructive, de tip planșetă rigidă sau flexibile pentru a fi ușor portabile.

Tablete Grafice

Tabletele grafice sunt dispozitive care permit trasarea sau introducerea desenelor de mici dimensiuni în format electronic. Dimensiunile reduse ale tabletelor grafice generează desene de înaltă rezoluție necesare în proiectarea avansată. Configurarea ușoară și opțiunile avansate fac din  DrawingBoard VI un lider incontestabil în proiectarea asistată de calculator sau în aplicațiile de grafică.