Într-o piață extrem de concurențială, pentru a-și păstra competitivitatea, un producător trebuie să investească în tehnologie performantă, dar în același timp trebuie să aibă resursele financiare necesare pentru a o putea face. Din acest motiv, Polisea s-a orientat în a cuprinde o gamă de produse care să acopere integral automatizarea proceselor tehnologice din sala de croit, dar și să ofere soluții adaptate bugetului de investiții al oricărui tip de client și volum de producție. Produsele nu se canibalizează reciproc, fiind complementare nu doar ca aplicații, dar și ca nivel de prețuri cu produse de marcă pe care Polisea le comercializează sau le-a comercializat în trecut. De aceea, fără să facă rabat la calitate, Polisea oferă produse proprii fabricate OEM sau realizate în colaborare cu alte firme, toate adunate sub marca proprie iSea. Pentru aceste produse se asigură aceleași servicii post vânzare profesionale și de calitate ca pentru orice alt produs pe care Polisea îl comercializează.

Sub marca proprie iSea sunt adunate echipamente destinate sălilor de croit, dar și soluții software al căror scop este creșterea productivității și reducerea costurilor de producție pentru clienți. Iar gama se extinde permanent…

Polisea a început dezvoltarea propriei game de produse adunate sub brandul iSea în colaborare sau parteneriat cu producători specializați în fabricația OEM de echipamente sau software, încă din anul 2016.

Gama iSea nu concurează produsele altor firme al căror distribuitor este Polisea, ci este una complementară atât din punct de vedere al acoperirii diverselor aplicații cerute de piață, motivată atât de faptul că practic nu există producători care să fabrice toate echipamentele cerute în industria croirii și debitării materialelor flexibile, cât și din punct de vedere al prețului, în sensul că sunt echipamente care au prețuri mai accesibile decât cele ale mărcilor cunoscute. Polisea oferă clienților consultanţă în privinţa dotării sălilor de croit, asistenţă tehnică, instalare și punere în funcțiune, service şi suport pentru echipamentele iSea, organizarea de cursuri pentru folosirea programelor de proiectare asistată CAD, atât la sediul propriu, cât şi al beneficiarului, comercializarea echipamentelor și pieselor de schimb sau consumabilelor aferente (mine pix, cerneală, rezerve de cerneală, cuţite, pietre de ascuţire etc.). Pentru buna servire a celor interesați, Polisea dispune la sediul său de un show-room, cu o suprafață de 500m2, în care sunt expuse și se pot folosi atât în scopuri demonstrative cât și pentru testare echipamente reprezentative iSea.

Mai jos găsiți grupate pe categorii de sisteme și gamă de servicii scurte descrieri ale produselor proprii sau fabricate OEM, iar selectând grupa de interes veți putea să aflaţi mai multe despre ce probleme de producție rezolvă, precum și despre beneficiile soluțiilor oferite. În cazul în care veți dori mai multe amănunte sau aveți o cerere de ofertă, ne puteți contacta direct sau puteți completa formularul de la rubrica Contact.

Croire Automată. Auto-cuttere.

Sistemele de croire automată iSeaCut sunt fabricate OEM de unii dintre cei mai importanți producători mondiali de astfel de echipamente din Asia și Europa. Asamblate în China sau în UE, au fost proiectate în Japonia sau Italia și sunt fabricate folosind componente de înaltă precizie și calitate de la cei mai importanți furnizori de componente fie că vorbim de motoare, convertizoare de frecvență, pneumatică, plăci electronice sau piese și subansamble mecanice. Spre deosebire de alți producători care folosesc componente proprietar, sistemele iSeaCut au avantajul că în majoritate folosesc componente standard, fapt ce permite un cost redus, dar și mai multe surse de aprovizionare.

Șpănuit & derulat iSea

Echipamentele din familia iSea SPREAD asigură operațiile de șpănuire semi-automată sau automată fără tensionare și cu aliniere perfectă a materialelor din rolă sau pliate. Se pot șpănui materiale din role cu greutate începând de la maxim 60 kg până la 250 kg și diametre de la maxim 40 cm până la 120 cm. Familia iSea FEED include derulatoare de rolă pentru croirea pe echipamente mono-strat. Gama de mașini de șpănuit este completată de o varietate bogată de mese de șpănuit conveiorizate sau statice, cu sau fără pernă de aer, din gama iSea TABLE.

iSeaPlotCut

Echipamentele iSeaPlot și iSeaPlotCut sunt destinate desenării tiparelor, modelelor sau încadrărilor, dar și tăierii sau debitării acestora. Gama cuprinde mai multe modele variate de plottere, de la cele destinate producției și desenării la scara 1:1 a încadrărilor, motiv pentru care sunt disponibile până la lățimi de 2,2m, până la echipamente destinate obținerii tiparelor în format fizic din carton sau plastic. În gama de modele se regăsesc atât plottere cu pix sau jet de cerneală și cuțit sau chiar freză care pot să deseneze, dar și să decupeze/frezeze tipare din hârtie, plastic sau carton, inclusiv matrițe pentru noile sisteme de cusut automate, cât și echipamente doar pt. desenare.

iSeaID

Sistemul iSeaID de etichetare și identificare a pieselor croite este destinat eliminării folosirii hârtiei de plotter imprimată cu informațiile necesare pt. recunoașterea fiecărei piese sau pachet de piese în cazul croirii automate simplu sau multi-strat. Acest sistem este proiectat și dezvoltat de către firma Polisea în colaborare cu o firmă specializată de software.

Software de proiectare

Suita programelor de proiectare asistată de calculator acoperă de la un capăt la altul lanțul procesului de proiectare pornind de la conceperea tiparelor, gradarea în cazul particular al confecțiilor textile, până la realizarea semi- sau complet automată a încadrărilor. Suita de programe include și programe pentru proiectarea și vizualizarea 3D a îmbrăcămintei, automatizarea producției de tip „made-to-measure” și multe altele.