Echipamente de ocazie

Echipamentele de ocazie sunt o alternativă economică pentru dotarea cu echipamente performante cu impact în creșterea calității și productivității muncii în companii. Din acest motiv, nu ezitați să ne contactați pentru a ne preciza ce echipamente vă interesează pentru modernizarea sălii de croit, iar noi vă vom oferi una sau mai multe variante, fie dintre echipamentele aflate în stocul nostru, fie vom căuta pentru dumneavoastră în toată zona europeană și nu numai. Trebuie avut în vedere și faptul că Polisea își reînoiește periodic echipamentele expuse în show-room, încât este posibilă achiziționarea unor utilaje practic noi, având un număr redus de ore de funcționare exclusiv pentru demonstrații și teste, la prețuri deosebit de avantajoase comparativ cu cele nou fabricate. Echipamentele pe care le oferim vor fi întotdeauna inspectate, revizuite și reparate capital dacă este cazul, tot firma noastră asigurând instalarea, punerea în funcțiune și garanție specială. Detalii tehnice și comerciale se pot obține înaintându-ne o solicitare prin intermediul formularului prevăzut în pagina Contact.

Cutter Laser GBOS GH1610T-AT

Descriere echipament:Laser GBOS cu două capete de tăiere 2 x 90W, masă conveiorizată, sistem automat de derulare din rolă
Fereastră de tăiere (l x L):1.600 mm. x 1.000 mm.
Data fabricației:August , 2016
Stare uzură:OCEAN (stare perfectă de funcționare, folosit exclusiv în show-room)
Servicii incluse:Instalare, punere în funcțiune, instruire operatori, garanție 6 luni (cu excepția pieselor consumabile)
Preț:Cere ofertă

Plotter iSeaPlot JET 1802

Descriere echipament:Plotter cu jet de cerneală cu două cartușe tip HP45A
Lățime utilă / Rezoluție185 cm. /  300 dpi
Anul fabricației:2017
Stare uzură:OCEAN (stare perfectă de funcționare, folosit exclusiv în show-room, prezintă ușoare urme de zgârieturi)
Servicii incluse:Instalare, punere în funcțiune, instruire operatori, garanție 6 luni la sediul furnizorului
Preț Ocazie:Cere ofertă