iSea ID
Identificare și etichetare
♥ Prietenos cu mediul

Sistem de identificare și etichetare iSeaID

Sistemul iSeaID de etichetare și identificare a pieselor croite este destinat eliminării folosirii hârtiei de plotter imprimată cu informațiile necesare pt. recunoașterea fiecărei piese sau pachet de piese în cazul croirii automate simplu sau multi-strat. Acest sistem este proiectat și dezvoltat de către firma Polisea în colaborare cu o firmă specializată de software.

În ciuda faptului că astfel de sisteme se regăsesc și în oferta altor producători de echipamente de croire automată, sistemul iSeaID se evidențiază prin următoarele avantaje, unele dintre ele fiind unice comparativ cu produse similare:

  • Elimină complet folosirea hârtiei de plotter, inclusiv costurile legate de consumabilele și timpul necesar desenării încadrărilor;
  • Se poate amortiza în mai puțin de un an;
  • Spre deosebire de sistemele de etichetare în faza șpănuirii materialului sau a celor dispuse pe capul de tăiere, acest sistem nu produce nicio întârziere a fazelor tehnologice și implicit, nu are impact negativ asupra productivității;
  • Nu crește cheltuielile de manoperă, el fiind deservit de același personal care asigură preluarea pachetelor de piese croite;
  • Este compatibil cu o toate echipamentele comercializate de către Polisea, dar și cu o gamă largă de alte echipamente existente pe piață. La cerere, putem asigura, în urma unei analize, compatibilitate cu orice sistem de croire sau debitare existent.

Componență sistem

ComponenteObservații și opționale
Software iSea IDSe asigură punerea la zi (update) timp de 1 an de zile de la data instalării
Calculator PC MiniPC Intel, Windows 10, Wi-Fi, Bluetooth, USB;
Imprimantă termică de eticheteImprimantă de etichete cu imprimare termică și dotată cu dispenser pt. dezlipirea etichetelor. Este disponibilă opțional și varianta de imprimantă portabilă care se poate purta la centură, îmbunătățindu-se astfel ergonomia.
Ecran touch-screen 21" HDMIOpțional se poate asigura ecran tactil cu diagonală mai mare.
Suport de prindere ecran și imprimantăSuport cu două brațe mobile și orientabile, pt. ecranul tactil și imprimanta termică. Poate fi asigurat de către beneficiar.
Instalare și instruireIncluse în preț și asigurate de către Polisea