Distribuitor și integrator ThingsBoard

09 Octombrie, 2020 – Pielești, Romania – Polisea a devenit distribuitor și integrator de soluții al companiei americane ThingsBoard Inc., creatoarea uneia dintre cele mai cunoscute și performante platforme PaaS în domeniul IoT și IIoT.

Parteneriatul va permite Polisea consolidarea poziției de furnizor de soluții tehnice integrate, hardware și software, în domenii aflate în continuă expansiune, cum sunt IoT și Industry 4.0. De la realizarea de proiecte de tip Proof-of-Concept până la implementări de producție, Polisea are acum capacitatea de integrare completă a soluțiilor, de la faza de analiză, proiectare, furnizarea echipamentelor hardware (gateway, edge-computer, senzori etc.) până la etapa de realizarea a panourilor de bord (dashboard) cu care clienții interacționează în a-și monitoriza aplicația.

Experiența Polisea în domeniul automatizărilor industriale capătă noi valențe și este din acest moment valorificată superior în domenii de ultimă oră, precum IoT, Industry 4.0 și cloud, dând posibilitatea clienților noștri în a-și monitoriza prin internet procesele de producție, mediul de lucru sau consumurile de utilități,  folosind dispozitive clasice precum un laptop sau un mobil, iar în locul unor aplicații proprietar complexe, un simplu browser.  De la aplicații industriale, la domeniul retail sau smart city, Polisea se află de acum înainte într-o poziție și mai bună în a-și servi și asista clienții în transformarea digitală a activității lor,” a declarat Dan Adrian Cherciu, administrator Polisea.

Despre Thingsboard Inc. puteți afla amănunte aici.