Optitex în România prin Polisea

 11 Februarie, 2019 – Pielești, România – Polisea va reprezenta în România unul dintre cei mai importanți în plan mondial producător de software de proiectare CAD în domeniul îmbrăcămintei și al aplicațiilor pentru bunurile din materiale flexibile, compania EFI Optitex.

Misiunea companiei, pe care noi vom încerca să o aducem la realitate în România, este să ajute firmele de profil să își aducă mai repede pe piață produsele și la o calitate superioară.

De la faza de proiectare la cea de producție, clientul devine parte a revoluției digitale. Soluțiile software includ proiectarea în 2D și platforme de vizualizare în 3D care acoperă întreg ciclul de producție permițând atingerea acelui deziderat care tinde astăzi să devină obligatoriu, scurtarea timpului în care produsul ajunge la dispoziția clientului.

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul modei și inovării în domeniul confecțiilor, EFI Opitex este unul dintre cei aflați în fruntea inovării și impune standarde într-un domeniu atât de nou cum este cel al vizualizării 3D.

Parteneriatul a luat ființă în baza experienței și bunei reputații de care firma Polisea se bucură în rândul clienților săi, urmând ca experiența în servirea clienților să fie fundația pe care să se clădească un parteneriat de succes în beneficiul utlizatorului final. Polisea va asigura nu doar comercializarea produselor software, dar și consultanță în modularizarea diferitelor opțiuni, instalarea programelor, suport tehnic și școlarizarea proiectanților clientului, toate la o calitate și promptitudine deja demonstrate în trecut.

Mai multe despre produsele EFI Optitex, puteți afla aici.