Eastman în România prin Polisea

 03 Decembrie, 2018 – Pielești, România – Polisea va reprezenta în România și în alte țări din Europa de Est compania cu cea mai îndelungată tradiție în fabricarea echipamentelor de croire a materialelor flexibile, firma americană Eastman.

În urmă cu mai bine de 125 de ani, Eastman a lansat pe piață prima mașină electrică de tăiat materiale textile care a permis industriei îmbrăcămintei să evolueze de la metodele manuale tradiționale la o tehnologie modernă și de mare productivitate. Astăzi, compania continuă să livreze soluții performante care integrează cea mai recentă tehnologie și care permit nu doar croirea manuală sau automată a materialelor textile clasice, dar și a noilor materiale avansate din gama compozitelor.

Ca afacere de familie aflată la a cincea generație, Eastman este devotat excelenței și calității. Produsele performante ale companiei vor putea să pătrundă mai ușor în România și țările învecinate prin intermediul Polisea, firmă care va asigura nu doar comercializarea acestora, dar tot ce înseamnă instalare, punere în funcțiune, service, suport tehnic și școlarizarea operatorilor, toate servicii de calitate certificate de experiența de aproape 25 de ani în acest domeniu.