Încheierea evenimentului „Porți Deschise către Nou în Tehnologia Croirii” ediția a 3-a

10-11 Aprilie, 2019 – Pielești, Craiova, România. În perioada 10-11 Aprilie 2019, am organizat la Craiova ediția a 3-a a evenimentului “Porți Deschise către Nou în Tehnologia Croirii”. Am avut invitați din toată țara, reprezentanți ai celor mai reprezentative firme din domeniul fabricării bunurilor din materiale flexibile din industria confecțiilor textile, automotive sau mobilei.

În cadrul seminarului organizat am prezentat ultimele noutăți tehnologice în domeniul echipamentelor de croire, a celor mai avansate programe software de proiectare a tiparelor și încadrărilor în 2D, dar și 3D, inclusiv informații utile privind reducerea costurilor de exploatare cu piesele de schimb și a consumabilelor folosite în sala de croit sau cu activitatea de service și mentenanță. Pe lângă prezentările teoretice, participanții au avut ocazia să asiste la demonstrații practice în cadrul a trei ateliere.

Vă mulțumim pentru participarea dvs. și sperăm că ați avut o ședere plăcută în orașul nostru, iar în cadrul prezentărilor și demonstrațiilor practice la care ați asistat ați aflat lucruri de interes pentru domeniul dvs. de activitate și ați avut ocazia să fiți puși la curent cu cele mai noi tehnologii disponibile la ora actuală în industria croirii materialelor flexibile.

Echipa Polisea își reafirmă disponibilitatea de a vă fi alături în calitate de partener de încredere ce vă oferă soluții si servicii profesionale.