Misiunea noastră

Să oferim soluții, nu doar produse și servicii!

CINE Suntem?

O echipă dedicată clienților.

Polisea a fost înființată la 1 noiembrie 1994 și are sediul în comuna Pielești, localitate limitrofă municipiului Craiova. Fondatorii firmei sunt un grup de ingineri cercetători științifici, cu experiență în proiectarea sistemelor de calcul, care au făcut parte inclusiv din colectivul care a conceput și realizat primul PC românesc destinat aplicațiilor din domeniul industrial și militar.

Sediu Polisea

De 25 de ani, Polisea își servește cu maximă exigență clienții, de la firme mici, până la companii multinaționale mari. Seriozitatea și profesionalismul personalului firmei dublate de investiții permanente în dotări cu echipamente și scule moderne, precum și în perfecționarea continuă a angajaților, au făcut ca portofoliul de clienți să se lărgească de la an la an, deservind astăzi, direct sau indirect, firme atât din România, cât și din alte țări europene.

Polisea este specializată în a oferi cele mai bune soluții tehnologice producătorilor de bunuri din materiale flexibile care se asamblează prin coasere, lipire, sudare sau altă tehnologie în vederea obținerii produsului finit: îmbrăcăminte, tapițerie, scaune și interioare auto, piese din materiale compozite tip fibră de sticlă sau de carbon etc. Prelucrarea principală a acestor piese din textile țesute sau nețesute, piele naturală sau artificială, vinyl, compozite, carton etc. este debitarea, numită în terminologia de specializată croire, pentru a o deosebi de operația aplicată materialelor rigide din metal sau alte compoziții.

În această calitate, distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente automate destinate croirii, precum și programele software necesare proiectării, optimizării sau planificării producției, oferind suport tehnic, garanție și post garanție pentru acestea. După ce, timp de peste 20 de ani, Polisea a fost distribuitor exclusiv al companiei americane Gerber Technology în România și Moldova, începând cu vara anului 2018 a devenit un distribuitor multi-marcă care comercializează, asigură piese de schimb și consumabile, repară, întreține și acordă suport tehnic pentru utilajele celor mai cunoscuți producători din domeniu. Practic, Polisea a depășit bariera de a fi reprezentantul unui singur producător cu dezavantajele inerente legate de acoperirea incompletă a aplicațiilor din industrie, dar și unui anumit nivel de preț impus, spre beneficiul tuturor categoriilor de clienți, firme mici, medii sau mari.

Polisea a implementat și menține pentru serviciile pe care le oferă clienților săi, un sistem de management al calității conform standardului SR EN ISO 9001:2008.

Ce facem?

Activitățile noastre.

Integrator de soluții de optimizare și automatizare a sălilor de croit din industria bunurilor flexibile. Colaborând cu producători renumiți în plan mondial, Polisea are capacitatea să ofere cele mai bune și versatile soluții raportate la bugetul de investiții pe care un client îl are la dispoziție în dotarea sălii de croit. De la soluții modulare dezvoltabile ulterior până la soluții complete, oferim integrarea sistemelor necesare pentru proiectarea și croirea pieselor din materiale “flexibile” cum sunt textilele, materialele țesute sau nețesute, compozitele, pielea artificială sau naturală etc. folosite în industria confecțiilor, automotiv (air-bag-uri, scaune și interioare auto, volane etc.), mobilierului tapițat, materialelor compozite sau altele asemenea.

Asigură consultanță, furnizarea de piese de schimb și consumabile, instalare, suport tehnic sau reparații curente și capitale în garanție și post-garanție pentru echipamentele livrate de Polisea sau de alți furnizori, indiferent de producător (Gerber Technology, Eastman, Lectra, Bullmer, Yin, Orox, Algotex, IECHO etc.). Firma organizează cursuri pentru operatori sau personalul de întreținere la sediul său sau al clienților.

Polisea a dezvoltat produse proprii pe care le oferă alături de produse fabricate OEM de către producători specializați sub marca proprie iSea, dar comercializează și asigură suport în calitate de distribuitor autorizat al unor firmei cunoscute ca lideri în domeniu pe plan mondial precum Eastman Machine sau EFI Optitex. Pentru aceste produse se asigură aceleași servicii post vânzare profesionale și de calitate ca pentru orice alt produs din gamă. Soluțiile integrate oferite cuprind atât utilaje destinate croirii/tăierii manuale sau automate în sălile de croit, dar și software de proiectare al cărui scop este creșterea productivității și reducerea costurilor de producție pentru clienți.

Distribuitor al firmei GBOS Laser, producător reprezentativ de sisteme bazate pe tehnologia laser. Modelele de sisteme laser comercializate acoperă o gamă variată de aplicații cum sunt cele de inscripționare, debitare, găurire, gravare etc.. Polisea oferă clienților consultanţă în privinţa alegerii produselor potrivite aplicației specifice clientului, livrează soluția optimă și asigură asistenţă tehnică și service pentru echipamente în perioada de garanție sau post-garanție, piese de schimb și consumabile aferente.

Distribuitor autorizat al firmei americane GTCO CalComp, dezvoltator și producător al unora dintre cele mai avansate periferice de introducere a datelor în format digital. Digitizoarele, imprimarea serigrafică sau soluțiile de măsurare ale acestei firme sunt de cea mai bună calitate și sunt proiectate pentru a crește substanțial productivitatea lucrului individual sau în echipă.

 Prestăm servicii de proiectare și modificare a tiparelor și încadrărilor, conversii de date între diferite standarde, inclusiv servicii de croire automată, indiferent de volum, pentru clienții care doresc externalizarea totală a serviciilor de croire sau au vârfuri de comenzi care le depășeșc temporar capacitatea de producție.

Producția și distribuția atât pe piața internă, cât și la export, de role din hârtie, carton, plastic sau polietilenă destinate utilizării în sălile de croire a materialelor flexibile, sub marca proprie Aquatic. Gama de produse din această categorie include și o gamă diversă de accesorii destinate tuturor operaților auxiliare din sălile de croit.

 Integrator de soluții de automatizare și robotizare în industrie sau asistență tehnică în domeniul tehnicii de calcul, echipamentelor de telecomunicații, rețelelor de date, soluții cloud etc.