Misiunea noastră

"Să oferim cele mai bune produse și servicii, la timp și cu prețul corect."

CINE Suntem?

O echipă dedicată clienților.

Polisea a fost înființată la 1 noiembrie 1994 și are sediul în comuna Pielești, localitate limitrofă municipiului Craiova. Fondatorii firmei sunt un grup de ingineri cercetători științifici, cu experiență în proiectarea sistemelor de calcul, care au făcut parte inclusiv din colectivul care a conceput și realizat primul PC românesc destinat aplicațiilor din domeniul industrial și militar.

Sediu Polisea

De peste 20 de ani, Polisea își servește cu maximă exigență clienții, de la firme mici, până la companii multinaționale mari. Seriozitatea și profesionalismul personalului firmei dublate de investiții permanente în dotări cu echipamente și scule moderne, precum și în perfecționarea continuă a angajaților, au făcut ca portofoliul de clienți să se lărgească de la an la an, deservind astăzi, direct sau indirect, firme atât din România, cât și din alte câteva țări europene.

Într-o piață în care alte firme aleg să devină bazar, adică să ofere tot felul de echipamente și consumabile care în multe cazuri nu au nimic în comun, Polisea a ales specializarea pe un singur domeniu. Procedând astfel, suntem îndreptățiți să aspirăm la calificativul de specialistul numărul 1 în ceea ce reprezintă soluțiile de automatizare destinate sălilor de croit din industria materialelor flexibile. Polisea, prin personalul său, are capacitatea să implementeze cele mai complexe proiecte de investiții în domeniu, folosind atât soluții de la producători de renume, dar și să dezvolte propriile soluții la cheie de automatizare a unor procese complexe, autonome sau în completarea unora existente.

Activând în domenii de vârf, de înaltă tehnologie, ne dorim permanent să ajutăm clienții noștri să fie cât mai competitivi și să facă față cât mai bine provocărilor ridicate de o piață în continuă schimbare. Noi nu ne dorim să stabilim doar relații comerciale, ci relații de parteneriat. Clientul nostru nu va fi niciodată singur pentru că noi suntem aici să îi fim de ajutor!

Ambiția noastră este să fim specialistul numărul 1 în oferirea celor mai bune soluții de croire și debitare a materialelor flexibile sau semi-dure!

Polisea a implementat și menține pentru serviciile pe care le oferă clienților săi, un sistem de management al calității conform standardului SR EN ISO 9001:2008.

Ce facem?

Activitățile noastre.

Integrator de soluții de optimizare și automatizare a sălilor de croit din industria bunurilor flexibile. Colaborând cu producători renumiți în plan mondial, Polisea are capacitatea să ofere cele mai bune și versatile soluții raportate la bugetul de investiții pe care un client îl are la dispoziție în dotarea sălii de croit. De la soluții modulare dezvoltabile ulterior până la soluții complete, oferim integrarea sistemelor necesare pentru proiectarea și croirea pieselor din materiale “flexibile” cum sunt textilele, materialele țesute sau nețesute, compozitele, pielea artificială sau naturală etc. folosite în industria confecțiilor, automotiv (air-bag-uri, scaune și interioare auto, volane etc.), mobilierului tapițat, materialelor compozite sau altele asemenea.

Asigură consultanță, furnizarea de piese de schimb și consumabile, instalare, suport tehnic sau reparații curente și capitale în garanție și post-garanție pentru echipamentele livrate de Polisea sau de alți furnizori, indiferent de producător (Gerber Technology, Lectra, Bullmer, Yin, Orox, Algotex, IECHO etc.). Firma organizează cursuri pentru operatori sau personalul de întreținere la sediul său sau al clienților.

Polisea a dezvoltat produse proprii pe care le oferă alături de produse fabricate OEM de către producători specializați sub marca proprie iSea. Pentru aceste produse se asigură aceleași servicii post vânzare profesionale și de calitate ca pentru orice alt produs din gamă. Marca proprie iSea cuprinde echipamente destinate sălilor de croit, dar și soluții software al căror scop este creșterea productivității și reducerea costurilor de producție pentru clienți.

Distribuitor autorizat al firmei americane GTCO CalComp, dezvoltator și producător al unora dintre cele mai avansate periferice de introducere a datelor în format digital. Digitizoarele, imprimarea serigrafică sau soluțiile de măsurare ale acestei firme sunt de cea mai bună calitate și sunt proiectate pentru a crește substanțial productivitatea lucrului individual sau în echipă.

Distribuitor al firmei GBOS Laser, producător reprezentativ de sisteme bazate pe tehnologia laser. Modelele de sisteme laser comercializate acoperă o gamă variată de aplicații cum sunt cele de inscripționare, debitare, găurire, gravare etc.. Polisea oferă clienților consultanţă în privinţa alegerii produselor potrivite aplicației specifice clientului, livrează soluția optimă și asigură asistenţă tehnică și service pentru echipamente în perioada de garanție sau post-garanție, piese de schimb și consumabile aferente.

 Prestăm servicii de proiectare și modificare a tiparelor și încadrărilor, conversii de date între diferite standarde, inclusiv servicii de croire automată, indiferent de volum, pentru clienții care doresc externalizarea totală a serviciilor de croire sau au vârfuri de comenzi care le depășeșc temporar capacitatea de producție.

Producția și distribuția atât pe piața internă, cât și la export, de role din hârtie, carton, plastic sau polietilenă destinate utilizării în sălile de croire a materialelor flexibile, sub marca proprie Aquatic. Gama de produse din această categorie include și o gamă diversă de accesorii destinate tuturor operaților auxiliare din sălile de croit.

 Integrator de soluții de automatizare și robotizare în industrie sau asistență tehnică în domeniul tehnicii de calcul, echipamentelor de telecomunicații, rețelelor de date, soluții cloud etc.