PRINT & CUT

Folosește capacitatea tiparului digital, imprimând modele diferite pe aceeași rolă

REDU INVENTARUL, CONSUMUL DE MATERIAL ȘI CERNEALĂ

Imprimarea și croirea pieselor de îmbrăcăminte pe o rolă de material alb în locul tehnologiei tradiționale de a croi din materiale pre-imprimate clasice reduce drastic sortimentul și stocul de țesături.

Optimizează consumul de timp și materiale în paralel cu economia de țesătură și cerneluri, imprimând exclusiv piesa și eliminând pierderile inerente impuse de potrivirea geometriei modelului imprimat.

Creșteți eficiența și productivitatea prin posibilitatea oferită de program de combinare optimă a comenzilor de producție.

Folosiți avantajul flexibilității oferite de imprimarea la cerere prin realinierea graficii cu mărimea piesei de îmbrăcăminte, determinând astfel cea mai bună variantă care corespunde scopului.

IMPRIMĂ LA CERERE

Soluția inovativă de producție la cerere, Print & Cut, este ideală pentru producția de unicate, serie mică tip micro-fabricație (micro factory), pentru mostre, dar și de produse personalizate cu elemente grafice sau logouri, cu posibilitatea alinierii și potrivirii de desene complexe. Dacă deja o faci sau ți-ai propus în viitor să imprimi digital în cadrul firmei pentru a satisface comenzile mici sau unicate folosind fie imprimarea directă, fie prin transfer (sublimare), Print & Cut este ceea ce cauți.

Beneficiază de o reducere subtanțială a costurilor, resurselor și cantităților de material – totul in doar cinci pași simpli!

1. Creează tiparele

folosind pachetul EFI Optitex PDS.

2. Pregătește modelul grafic

folosind un program de editare grafică cum ar fi Adobe Illustrator.

3. Creează încadrarea

folosind pachetul EFI Optitex Marker și generează fișierele necesare Print&Cut.

4. Imprimă materialul

folosind o imprimantă digitală, fie direct pe material, fie prin sublimare.

5. Croiește produsele

folosind unul dintre cutterele mono-strat sau multi-strat pe care ți le punem la dispoziție în oferta noastră... și treaba e terminată.