PDS 2D & 3D

Când folosești inovația digitală, se pot intâmpla lucruri minunate

ECONOMISEȘTE TIMP, BANI ȘI MATERIAL

Maximizează precizia și ajustează fin detaliile modelului tău digital, iar modificările făcute pe varianta 3D se transmit direct tiparelor 2D.

Produsele tale ajung mai repede pe piață primind feedback de la bun început și luând astfel decizii mai rapide, încă înaintea creării primului prototip fizic (comportării).

Acomodare rapidă în folosirea instrumentelor din program datorită interfeței bine gândite și a posibilității particularizării meniurilor în funcție de propriile nevoi.

Eliberează-te de grija compatibilității cu alte sisteme pentru că formatul datelor este compatibil majorității programelor CAD de largă răspândire, încât schimbul (export/import) acestora este posibil fără probleme.

Creează mostre virtuale pentru diferite mărimi folosind instrumente care permit cu ușurință gradarea simultană a tiparelor, precum și vizualizează rezultatele într-un mediu 3D simulat.

SOFTWARE PROIECTAREA TIPARELOR (PDS) 2D

- O Experiență Superioară

Creează și gradează la mărime tipare în format digital, eliminând munca anevoioasă a construcției manuale.

Creează Tiparul

Construiește tipare de la zero, modifică-le și finalizează-le folosind funcții avansate de editare.

Transformă Tipare în format Digital

Digitizează și gradează tiparele în format fizic pentru a le aduce în format digital în vederea prelucrărilor ulterioare.

Perfecționează-ți Tiparele

Creează rapid și ușor tipare îmbunătățite care să dea viață designului, adaugă elemente diverse precum pliuri, pense, rezervă de coasere, crestături, semne de butonieră și multe altele.

Funcția de "Plimbare"

"Plimbă" cu ușurință tiparele unul pe lângă celălalt pentru a corecta forme sau a adăuga detalii în scopul creșterii preciziei.

Creează Tabele de Mărimi

Definește punctele necesare specificațiilor de măsurare pentru a întocmi Tabelele de Mărimi.

SOFTWARE PENTRU PROIECTAREA TIPARELOR (PDS) 3D

- Creatorul tău de Mostre Virtuale 3D

Vizualizează ca și cum ar fi reale mostre virtuale într-un mediu digital 3D și fă modificări rapide cu un singur click la o precizie de 95%.

Simulează cu precizie Materialul

Intră în cele mai fine detalii ale modelului tău și permite vizualizarea simulată cu precizie a țesăturii.

Randare Foto Realistică

Creează și partajează fotografii ca imagini de mostre vizibile din orice unghi 360° și senzație de real în 3D, cu control total asupra intensității iluminării și a umbrelor încât senzația să fie cât mai apropiată de realitate.

Colorit și Amplasarea Imprimatelor

Vizualizează coloritul și definește amplasarea imprimatului pentru țesătură, texturile, cusăturile, butonierele sau logourile, fără nicio limitare pe mostrele virtuale.

Hartă Virtuală a Tensiunilor

Piesa simulată poate fi inspectată folosind o hartă a tensiunilor pentru a vedea exact valoarea acestora, distanța și întinderea dintre îmbrăcăminte și avatar.

Instrument Multi-Coasere

Scurtează procesul de coasere (îmbinare) între piese folosind un instrument inovativ multi-coasere.

Editor Avatar

Adaptează un avatar nevoilor concrete folosind soluțiile care permit customizarea avatarurilor din biblioteca Optitex sau pe cele proprii, ajustând morfologia (forma), creând mărimi, adăugând accesorii și vizualizând îmbrăcămintea din poziții diferite.