Service și cursuri

Vă stăm la dispoziţie cu o gamă diversă de contracte de service și organizare de cursuri pentru operatori, adaptate necesităţilor şi bugetului dumneavoastră.

Colaborarea pe partea de service este flexibilă, funcție de decizia dumneavoastră legată de care anume dintre variante vă este mai avantajoasă, începând cu intervențiile la cerere, urmând cu agreerea unei convenții sau unuia dintre contractele pe bază de abonament, cel de suport, Lac (Lake), cel care acoperă manopera, Mare (Sea), sau cel care acoperă și piesele de schimb și manopera, Ocean (Ocean).

Cursurile pentru operatori se organizează fie la sediul Polisea unde există o sală special amenajată, precum și echipamente demo, fie la sediul clientului, direct pe echipamentele acestuia.

Recent, am decis să oferim organizarea cursurilor sau acordarea suportului tehnic de la distanță folosind tehnologia internetului și apelând la aplicația profesională Skype for Business oferită de Microsoft, firmă al cărei partener autorizat suntem.

  • Accesul și cursarea de la distanță aduc economii substanțiale bazându-se pe tarife mai reduse decât cele în condiții normale, dar și pe economiile directe făcute cu deplasarea personalului tehnic. Pentru buna desfășurare a acestora nu sunt necesare investiții suplimentare, ci doar asigurarea accesului la internet și calculatoare dotate cu sisteme audio/video corespunzătoare, accesorii care astăzi sunt larg disponibile.

Cursurile sunt organizate pentru începători, dar și pentru avansați și acoperă atât problematica utilizării programelor de proiectare cât și operarea și întreținerea utilajelor, aplicații specifice, inclusiv cursuri de service pentru cei care doresc să-și rezolve acest tip de probleme cu personalul propriu de întreținere.

Sunaţi-ne sau completați formularul de le rubrica Contact pentru a obține o cotație, precizând obligatoriu numărul, modelul și anul de fabricație al echipamentelor.