Service și cursuri

Vă stăm la dispoziţie cu o gamă diversă de contracte de service și organizare de cursuri pentru operatori, adaptate necesităţilor şi bugetului dumneavoastră.

Colaborarea pe partea de service este flexibilă, funcție de decizia dumneavoastră legată de care anume dintre variante vă este mai avantajoasă, începând cu intervențiile la cerere, urmând cu agreerea unei convenții sau unuia dintre contractele pe bază de abonament, cel de suport, Lac (Lake), cel care acoperă manopera, Mare (Sea), sau cel care acoperă și piesele de schimb și manopera, Ocean (Ocean).

Cursurile pentru operatori se organizează fie la sediul Polisea unde există o sală special amenajată, precum și echipamente demo, fie la sediul clientului, direct pe echipamentele acestuia.

Cursurile sunt organizate pentru începători, dar și pentru avansați și acoperă atât problematica utilizării programelor de proiectare cât și operarea și întreținerea utilajelor, aplicații specifice, inclusiv cursuri de service pentru cei care doresc să-și rezolve acest tip de probleme cu personalul propriu de întreținere.

Sunaţi-ne sau completați formularul de le rubrica Contact pentru a obține o cotație, precizând obligatoriu numărul, modelul și anul de fabricație al echipamentelor.